Stålkonstruktioner

Hauge Stål

Stålkonstruktioner

Vores værksted på 4.000 m2 er fuldt krandækket, har eget skæreri og er desuden udstyret med save på op til 1.000 mm., hvilket tilsammen sikrer os en kapacitet, der gør det muligt at fremstille alle former for stålkonstruktioner, herunder spær, altaner, trapper, gelændere og skorstene.

Alle vores stålkonstruktioner kan leveres og rejses af vores egne montører, og vi leverer naturligvis alt vores stål slyngrenset, maskinprimet og grundmalet. Desuden kan vi levere overfladebehandling, der er tilpasset individuelle behov.

Vi er specialiseret indbygningsspær og stålspær til såvel gamle bygninger som nye.

Indbygningsspær giver dig muligheden for at udnytte din gamle lade eller stald mere optimalt. I de fleste tilfælde kan vi sagtens bevare bygningen charme ved at undgå at berøre tagflader og facade, hvilket vil give et resultat, der ikke blot giver dig uanede mængder af plads og muligheder, men også tilfredshed ved bevaringen originaliteten.

Vi fremstiller stålspær til både industri - og landbrugsbyggeri og fremstiller desuden bærende  stålkonstruktioner til blandt andet industrianlæg, siloer og facader.

Vi specialfremstiller altaner efter dit ønske, omend du det drejer sig om en lille boligrenovering eller et stort nybyggeri og tilbyder såvel enkeltopgaver som totalløsninger inden for altaner.

Hos os kan du få lige præcis den trappe, som du er har brug for. Vi tilbyder både enkeltopgaver og totalløsninger og vi er eksperter i kundetilpassede løsninger, som skabes i et samarbejde med dig eller en arkitekt fremstiller et design i et 3D-tegneprogram.

 

Vi fremstiller alle for både ud - og indvendige trapper i stål. Heriblandt spindeltrapper, vindeltrapper, ligesvingstrapper, halvsvingstrapper, kvartsvingstrapper og brandtrapper.

Vi fremstiller naturligvis brandtrapper i henhold til gældende lovgivning.

Vi har over 30 års erfaring med fremstilling af både ud - og indvendige gelændere, og vi tilbyder kvalitetssikrede totalløsninger inden for gelændere til ethvert behov.

Vi leverer og monterer stålskorstene, der er tilpasset dine behov og ønsker til højde og udførelse.

TOP